Mijn naam is Mariska – huidspecialiste en eigenaresse van ‘HUIDSPECIALIST MARIS’

In 2009 heb ik mijn diploma allround schoonheidsspecialist gehaald en sindsdien ben ik niet weg te slaan uit de beauty branche. Ik heb jarenlang bij een grote salon in Amsterdam gewerkt en mij toentertijd gespecialiseerd in laser ontharing en mechanische/chemische peelings.

Toen mijn prachtige dochter Mila werd geboren heb ik een stapje terug gedaan. Maar toen er na een jaar een mooie kans voorbij kwam om bij een groot cosmeceutical merk te kunnen werken kon ik dit niet voorbij laten gaan. Huidverbetering is immers altijd mijn ‘ding’ geweest!

Ik ben gaan werken als saloncoach voor DÉCAAR Nederland. Ik reisde het hele land door om salons, klinieken en instituten te ondersteunen, te trainen en verder op weg te helpen met dit prachtige vak. In de tussentijd ben ik mij altijd blijven verdiepen in huidverbeterende behandelingen, apparatuur en peelingen. Omdat ik de markt ken als geen ander, vrijwel iedere behandeling heb uitgevoerd die er anno 2023 bestaat en ook vaktechnisch ‘up-to-date’ ben, ben je zeker bij mij in goede handen.

Vandaag de dag werk ik met veel liefde in mijn eigen salon en ga ik geen huiduitdaging uit de weg! Met een gericht behandelplan zorg ik ervoor dat jij weer blij bent met jouw huid! Ook werk ik nauw samen met huisartsen en dermatologen.

Boek vrijblijvend een consult in voor een GRATIS huidanalyse en laat mij jouw huid weer stralen als ervoor.