INDICATIES

 • Grove porien
 • Acne & (acne) littekens
 • Zonbeschadigde huid
 • Hyperpigmentatie en oppervlakkige pigmentvlekken
 • Rimpels en lijnen
 • Rokershuid
 • Een doffe, grijzige en vermoeide huid
 • Huid zonder glans

WERKING

 • Herstelt de dikte van de opperhuid
 • Verhoogt de opname capiciteit en de celdeling
 • Stimuleert de aanmaak van het natuurlijk collageen
 • Verstevigt de werking van de haarvaatjes
 • Werkt ontstekingsremmend

PRIJZEN

Fruitzuur op maat Vanaf € 81
Kuurprijs Op aanvraag
Duur 45-60 min

Fruitzuur + Kruidenpeeling € 105
Duur 60 min

NU BOEKEN

FRUITZUUR/CHEMISCHE PEELING

Een fruitzuurpeeling ook wel genoemd een chemische peeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. Doordat de dode huidcellen niet meer samenplakken, gaat de huid versneld afschilferen. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleert waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt. Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen en minder snel gaan ontsteken. Daarnaast heeft fruitzuur heeft ook een ontstekingsremmende werking waardoor het uitermate geschikt is om verschillende vormen van acne te behandelen.

Bij mij in de salon werk ik met de chemische peelingen van medisch merk Toskani werk. Ik werk met verschillende zuren in verschillende concentraties. Dit kan van 1% zuur tot 50% zuur zijn en door verschillende zuren te combineren intensiveren we de zuren nog eens extra. Ieder zuur heeft zijn eigen werking en eigen toepassing, een fruitzuur behandeling is altijd een behandeling op maat! Er is niet 1 succes recept voor een gelukkig huwelijk en zo is er ook geen 1 recept voor een stralende huid 😉

Laat het woord ‘fruitzuur’ of ‘chemische peeling’ je niet afschrikken, want het is een prachtig middel om vele huidcondities te verbeteren. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

TCA PEELINGTrichloorazijnzuur 15/30% — Ernstige huidproblemen en littekens

GLYCOL PEEL — Glycolzuur 30/50% — Voor de rijpere huid of de huid met lijnen

LACTIC PEEL — Melkzuur 50% — Lichtere peeling voor een droge gevoelige huid

MANDELIC PEEL — Amandelzuur 50% — Egaliseert huidteint

PURIFYING PEEL — Salicylzuur 20%, Azelaïnezuur 14% — Acne huid

RADIANCE PEELGlycolzuur 34%, Citroenzuur 10%, Hexylresorcinol 2%, Kojineczuur 5%, Salicylzuur 3%, Melkzuur 10% — Specifiek voor pigment

REJUVENATING PEELPyrodruivenzuur 40% + Melkzuur 4,5% — Tegen Rimpels en verslapping

PHOTO AGING PEELMelkzuur 13%, Citroenzuur 8%, Salicylzuur 14% — Milde peeling voor gladde en effen huid

Omdat deze zuren zich uitstekend lenen om te mixen, kan ik een fruitzuurbehandeling op maat maken. Maar in de salon heb ik ook reeds gemixte cocktails.

Huidtype

Huidtype die last hebben van couperose of eczeem behandel ik NIET met een fruitzuur, verder kan vrijwel iedereen behandeld worden. In de salon werk ik met verschillende zuren, ik kijk naar wie ik mijn behandelstoel heb liggen en wat de wensen zijn. Wil je liever niet vervellen of gaan schilferen? Geen probleem! Ik pas de zuren dan aan naar jouw huid en wensen.

BEHANDELADVIES

Deze behandeling kun je met een tussenperiode van 2 weken ondergaan. De fruitzuurpeeling wordt niet in de zomermaanden gegeven i.v.m de huidverdunnende werking en het extra vatbaar zijn voor UV licht. Mocht je een peeling willen ondergaan in de zomer dan adviseer ik je de KRUIDENPEELING.

belangrijk

Het gewenste resultaat valt of staat bij het gebruiken van de juiste producten. Ik vergelijk het altijd met het behouden van gezonde tanden. Je gaat naar de tandarts en poets daarnaast ook je tanden thuis, hetzelfde geldt ook voor je huid! Wat je thuis doet is 80% van het eindresultaat.